Nyhedsbrev Sommer 2022

Kære alle i Vejlauget

Vi har afholdt generalforsamling den 29. april og en opfølgende generalforsamling den 9. maj.

Referatet fra hhv. den ordinære generalforsamling og den opfølgende generalforsamling kan ses nedenfor og på bagsiden.

Den 29. april blev der stillet et forslag om, at bestyrelsen skal indhente et tilbud om at få hele stamvejen renoveret for de penge, som Vejlauget har sparet op indtil nu. Og bestyrelsen har også fået mandat til at iværksætte denne renovering i løbet af 2023. Her forventes foreningen at have en formue på ca. 170.000kr.

Årsagen til at der har været både en ordinær og en opfølgende generalforsamling skal findes i Vejlagets vedtægter, som anfører denne procedure for at sikre, at alle medlemmer har haft mulighed for at tilkendegive deres holdning til et så vidtgående forslag, hvor alle Vejlaugets penge bliver brugt, om end det er inden for Vejlaugets formål – nemlig at vedligeholde stamvejen.

Ud over ovenstående vil bestyrelsen i et mindre omfang sørge for, at de små-huller, der allerede nu er i vejen, bliver nødtørftigt repareret indtil den store renovering kan finde sted.

Skulle det stik mod forventning ikke blive muligt at få et tilbud om renovering af vejen for de penge, som Vejlauget har til rådighed, vil dette blive bragt op til afgørelse på næste generalforsamling i april 2023, hvor det vil blive drøftet og afgjort, hvordan vi finder de penge, der måtte mangle. Men ind til videre har vi en tro på, at det kan lade sig gøre.

Skulle der være beboere med adgang til stamvejen, som ikke er medlem endnu, men som med ovenstående in mente gerne vil melde sig ind i Vejlauget, er dette til enhver tid muligt ved henvendelse til kasserer Henrik Holm Lynggårdsvej 28B. Der er i kvarteret 66 husstande, hvoraf de ca. 40 er medlem af vejlauget og dermed har fremskaffet de 170.000 kr., som vi har i kassen.

Med venlig hilsen

Kristian Mikkelsen, formand for Vejlauget.

Skriv et svar